Ja Biseda e Erdoganit dhe Putinit – “Izr.aelit duhet ti Dërgohet Urgj.entisht një F0rcë Parand.aluese që të Japim një Mësim të…”

admin 0

Ja Biseda e Erdoganit dhe Putinit – “Izr.aelit duhet ti Dërgohet Urgj.entisht një F0rcë Parand.aluese që të Japim një Mësim të…”

Erdogan i ka thënë presidentit rus, Vladimir Putin, se bashkësia ndërkombëtare duhet “t’i japë Izr.aelit një mësim të f0rtë dhe parand.alues” kun.dër sjelljes së tij ndaj pal.estinezëve.
Presidenca e Turqisë njoftoi se të dy liderët biseduan përmes telefonit të mërkurën në lidhje me përshk.allëzimin e situates mes Izr.aelit dhe militantëve palestinezë.
Në njoftim thuhet se Erdogan ka bërë pr.esion që Këshilli i Sig.urimit i Kombeve të Bashk.uara të ndërh.yjë shpejt. Erdogan i ka thënë Putinit se duhet të merret në konsideratë edhe dërgimi i një f0rce ndërkombëtare për të mbr.ojtur pale.stinezët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *