Ja Blindat E Ri Qe Kane Ardhur Donacion Nga Amerika Per Ushtrine Tone FSK-Ne

admin 0

Ja Blindat E Ri Qe Kane Ardhur Donacion Nga Amerika Per Ushtrine Tone FSK-Ne

Ushtria amerikane ka siguruar trajnimin për sho.ferë dhe familjarizimin në mekanikë në Automjetin e Sigurisë dhe të BIinduar M1117 (M1117 Armored Security Vehicle). Ky trajnim mbështet FSK-në për tran.zicionin 10 vjeçar. Shoferët e FSK-së tani do të ndërtojnë një plan trajnimi që ofron mundësi të mëdha të transportit për një.sitë e sig urisë”, thuhet në njof.tim.
“>VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *