Ja cfarë duhet të kenë kujdes, Lajm i rëndësishëm për Mërgimtarët që kalojnë në këtë Kufi

admin 0

Ja cfarë duhet të kenë kujdes, Lajm i rëndësishëm për Mërgimtarët që kalojnë në këtë Kufi

Mërgimtarë të shumtë veçse janë nisur në drejtim të Kosovës. Shumë prej atyre të cilët vijnë me transport tokësorë duhet të kalojnë nëpër Serbi, në mënyrë që të arrijnë në vendlindje.
Por një qytetar ka porositur të gjithë ata që kalojnë në Bujanovc e tutje të kenë kujdes dhe të respektojnë të gjitha rregullat në trafik pasi që vazhdimisht ka policë të cilët tentojnë që t’i ndalojnë në secilin rast.
Kësisoj për t’iu shmangur gjobave, më mirë të respektohen rregullat. Pershendetje Marakli. Te gjithe bashkatdhetarte qe vijn nga gurbeti ne drejtim te Bujanocit per ne kosove te ken kujdes ne vozitje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *