Ja fjalet e Arbana Xharra/ Pas Rugoves president më të denjë se Vjosa nuk ka pasur Kosova po ashtu..

admin 0


Ja fjalet e Arbana Xharra/ Pas Rugoves president më të denjë se Vjosa nuk ka pasur Kosova po ashtu..

Ditë më parë ka qarkulluar një lajm se kinse gazetarja Arbana Xharra ka deklaruar se Albin Kurti është t radhtaari më i madh i
Kosovës bashkë me Vjosa Osmanin.

Këtë lajm e ka demantuar Xharra duke thënë se këto janë vetëm p ropaganda nga individ e grupe të caktuara.Ajo tha disa
fjalë të mëdha për Kurtin dhe Osmanin.
Por mua ma s’keni cka me me ba. Urrejtja qe po provoni me nxit ndaj meje, asnje ndikim ne jeten time dhe ne mua
personalisht nuk me shkakton.

Perndryshe nese doni me dite, mendimin tim per Vjosen dhe Albinin, une jam e bindun qe president me te denje pas Ibrahim
Rugoves se Vjosa Osmanin Kosova nuk ka pasur. /LAJME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *