Ja Kush Jane Burrat “Mi.Steriozë” Të Politikaneve Tona Jozefina Topallit, Grida Dumës Dhe Majlinda Bregut….

admin 0

Ja Kush Jane Burrat “Mi.Steriozë” Të Politikaneve Tona Jozefina Topallit, Grida Dumës Dhe Majlinda Bregut….

Politikanet shqiptare ia kanë dalë të triumfojnë me sukseset e tyre në fushën e politikës duke lënë jashtë vëmëndjes bashkëshortët e tyre.Por kush janë bashkëshortët “mis.teriozë” të politikaneve shqiptare? Majlinda Bregu -Namik Ajazi.
Namik Ajazi është bashkëshorti i Majlinda Bregut, ish-deputete e Kuvendit të Shqipërisë. Ajazi është gazetar dhe regjisor shumë i njohur në Shqipëri. Jozefina Topalli-Ndoc Topalli
Bashkëshorti i ish-kryetares së Kuvendit, Ndoc Topalli është një person pak i njohur për publikun shqiptar. Ai ushtron profesionin e lirë, noter dhe shkëlqimin ia ka lënë demokrates Topalli.
Grida Duma – Ilir Shqina Deputetja e PD-së Grida Duma është e martuar prej gati 20 vjetësh. Bashkëshorti i saj quhet Ilir Shqina, ndërsa me profesion është pedagog dhe diplomat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *