Ja se si kunder-pergjigjej Hashim Thaçi barrikadave e kamioneve serb ne veri te Mitrovices !!! Nje burrë si Hashim Thaçi (PAMJE)

admin 0

Ja se si kunder-pergjigjej Hashim Thaçi barrikadave e kamioneve serb ne veri te Mitrovices !!! Nje burrë si Hashim Thaçi (PAMJE)

Gjendja e kamionēve serb nē Veri tē Mitrovicēs nē kohēn kur Thaçi ishte President.Ish Shefi i zyrēs pēr Kosovēn nē qeverinē e Serbisē, Marko Gjuriq, nuk kishte pēr,fillur moslejimin pēr tē hyrē nē Kosovē, prandaj njē sitē spe ciale tē poI,icisē sē Kosovēs e kishin a rres,tuar.Pikērisht, gjatē atij a ksi,oni serbēt njēsoj sikurse sot kishin bllokuar rrugēt nē Veriun e Mitrovicēs me kamionē. Por, Presidenti Thaçi nuk lejoi bllokimin e rrugēve dhe pēr,mes Drejtorit tē PoI,icisē dha urdhēr tē zhbllokohen rrugēt. Brenda pak minutave rrugēt u hapēn.Sot, kemi bllokim tē rrugēve tani e gjashtē ditē. Serbēt kanē djegur qen drēn e re,gjistrimit nē Zubin Potok dhe heli kop,terēt serbē sipas mediumeve tē ndryshme kanē hyrē brenda terri,torit tē Kosovēs. Ende nuk kemi asnjē ur,dhēr pēr zhbllokimin e rrugēve.VIDEON e plote mund ta ndiqni ne vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *