Si E Zura Burrin Duke Më Tra Dhtuar Tregon Live Në Emision Prezantuesja Shqiptare

admin 0

Ja Si E Zura Burrin Duke Më Tra Dhtuar Tregon Live Në Emision Prezantuesja Shqiptare…

Dajan Shabani ka qënë shumë e komentuar përsa i përket jetës së saj private kohët e fundit.Arsyeja ka qënë ndarja nga bashkëshorti i saj por që deri më tani nuk e ka treguar arsyen e ndarjes. E ftuar në ‘Kojshia show’’ Dajana ka treguar se ish bashkëshorti i saj e ka tra dhëtuar dhe theksoi që ishte ajo që e la
Dajana Shabani prezantuesja e njohur shqiptare që punon në Ora Ne ws tregoi se si e zuri burrin duke e tradhtuar njofton Zeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *