Ja tradhetia e Edi Rames ndaj Angela Merkelit dhe “thike pas shpine” per Albin Kurtin

admin 0

Ja tradhetia e Edi Rames ndaj Angela Merkelit dhe “thike pas shpine” per Albin Kurtin

Si e tradh toi Edi Rama, Angela Merkelin dhe ia nguli thi kēn pas shpine Albin Kurtit.Drejtori i insti,tutit Epik, Demush Shasha, thotē se krye,ministri shqiptar Edi Rama, priti me buzēqeshje kryeministrin kosovar Albin Kurti , vetēm pēr t’ia futur thi kēn pas shpine.Shasha pēr,mes njē shkrimi nē Facebook, thotē se Rama e tradh toi edhe Kan,celaren Merkel.“Ështē botērisht e ditun qē Kan celarja Merkel nuk lejon qē tē keq,pērdoret prezenca e saj pēr politikat e ulta ditore. Kjo nuk e ndali Krye,ministrin Rama qē tē denigroj Kosovēn, dhe tē lartē,soj Serbinē. Jo vetēm aq. Kryeministri Rama kishte aran,zhuar konferencēn pēr media nē atē formē qē iu mohua fjala medi ave nga Kosova. Kan,celarja Merkel mbeti e hutuar nga skena e krijuar. Fatkeqēsisht, Kan,celarja Merkel pērjetoj vet ndjenjēn qē ne pēr,jetojmē çdo ditē me Ramen. Huti absolute” shkruan Shasha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *