Jam 27 vjeçare dhe jetoj në gjermani, kërkoj mashkull shqiptar….

admin 0

Jam 27 vjeçare dhe jetoj në gjermani, kërkoj mashkull shqiptar….
Jam 27 vjeçare dhe jetoj në gjermani, kërkoj mashkull shqiptar….Jam 27 vjeçare dhe jetoj në gjermani, kërkoj mashkull shqiptar…. Kerkoj mashkull shqiptar, pamvarsisht vendit apo moshes , vetem te jet besnik dhe te jet i h amshor ne s htrat sepse kam qef ta kem mashkullin e f ort dhe tme k enaq..…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *