Jam 27 vjeçare dhe jetoj në gjermani, kërkoj mashkull shqiptar….

admin 0

Jam 27 vjeçare dhe jetoj në gjermani, kërkoj mashkull shqiptar….

Jam 27 vjeçare dhe jetoj në gjermani, kërkoj mashkull shqiptar….
Kerkoj mashkull shqiptar, pamvarsisht vendit apo moshes , vetem te jet besnik dhe te jet i h amshor ne s htrat sepse kam qef ta kem mashkullin e f ort dhe tme k enaq..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *