Jam 28 Vjeçare Dhe Jetoj Në Gjermani, Kerkoj Mashkull Shqiptar, Numrin Këtu….

admin 0


Jam 28 vjeçare dhe e virgjër, ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon flokesh per vajza .Kerkoj mashkull shqiptar, pamvarsisht vendit apo moshes , vetem te jet besnik dhe te jet i hamshor ne shtrat sepse kam qef ta kem mashkullin e fort dhe tme kenaq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *