Jam 34 vjec nga Shqiperia , kerkoj lidhje per martesë, pershendetje nga Londra

admin 0

Jam 34 vjec nga Shqiperia , kerkoj lidhje per martesë, pershendetje nga Londra
Jam 34 vjec nga Shqiperia , kerkoj lidhje per martesë, pershendetje nga Londra
Jam Hana nga jam e lire dhe asesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga i dashuri dhe nuk kam asnje pune me ish te dshurin tim. Jetoj dhe punoj ne Angli dhe jam ne kerkim te nje mashkulli .…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *