Jam 36 vjeçare rrethina Tiranës “sekrete”, bëjmë punën dhe ikim, Jam e martuar nuk dua probleme

admin 0

Jam 36 vjeçare rrethina Tiranës “sekrete”, bëjmë punën dhe ikim, Jam e martuar nuk dua probleme

Jam e martuar dhe kam dhe një vajzë të vogël dy vjeçare, kisha një martesë të lumtur, por ndodhi ajo që nuk ia dëshiroj ti ndoshë askujt në jetë. Jetonim të lumtur me burrrin, por ai nderroi mendje vetem pinte tere naten, isha e vetmuar. Unë kujdesem për burrin dhe për vajzën dhe ia dal ashtu si mundem me shumë probleme e sakrifica të mëdha dhe tani më është shtuar edhe nevoja për të pasur ndonjë burrë për nevöja personale se nuk e shtyej dot kështu.
Në fillim isha e mërzitur shumë për burrin dhe vajzën, por tani jam pajtuar me fatin tim dhe kujdesem për familjen, por nevoja të shtyen të bësh edhe gjëra të tjera. Jetoj afër Tiranës dhe me dëshir do ta pranoja një burrë nga Tirana ose rrethi i Tiranës. Mund të takohemi në vende të fshehura dhe ta bëjmë qejfin tonë, ju premtoj se do të jeni shumë të knaqur dhe çdo gjë do të jetë sekrete,,,merre numr1n tim pasi të mbaron publ1citet1 menjëher këtu pöshtë lajmërimit, mosha nuk ka rëndësi vetëm të jeni të shëndetshëm fizikisht. Respekte secilit që shpreh dëshirën dhe ka vullnetin e beçarit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *