Jam 38-vjeçare e di vorcuar ne kërkim të një burri për martes ose edhe per të bashkë jetuar, nuk mund te duroj me gjatë

admin 0

Jam 38-vjeçare e di vorcuar ne kërkim të një burri për martes ose edhe per të bashkë jetuar, nuk mund te duroj me gjatë

Jam me origjin nga Tiranea dhe jam 38 vjeqare kom qen e martuar , me nji tip shum xh eloz dhe fanatik. Familja ishin shkaktare dhe ins istuan fort qe te martohesha me at tipin pa e njoftur faare. Tash dua te njoftoj nji djal skan lidhje vitet por kom vetem nji kusht qe te bashkjetoj me at per disa kohe . Qe tja japim vehtit nji shanc se pershtatemi apo jo .Un fi naciarisht qendroj mire e kam rrogen mujere shume te larte dhe punoj ketu ne München ne sp ital.
Banesen e kam me te gjitha kushtet me pamje nga rruga kryesore e qytetit dhe te gjitha sherbimet ditore mund ti kryej per dhjet minuta e kohen tjeter deshiroj ta kaloj ne krahet e nje burri te fort nga karakteri dhe deshira per krevatin tim qe e kam bosh qe disa vite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *