Jam 46 vjeçare dhe jam nga Kosova, e DlVORCUAR kërkoj mashkuII për …

admin 0

Jam 46 vjeçare dhe jam nga Kosova, e DlVORCUAR kërkoj mashkuII për …

Jam 39 vjeqare nga Kosova jam e divo rcuar kerkoj diken per martes por se pari du me bashkjetu me dit me kan kam pun. Kerkoj diken serjoz qe asht qe i ka kushtet e mira e jo qe sasht rrug zotit.Po du mu rahatu me dikan qe ja vlen e jo me kan do te udhve sdu. Po du dikan qe asht serjoz ju lutem vetem serjoza me shkruni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *