“Jam 50 vjeç, më ka mbetur në mendje ai zotëria”, Diana do burrë sepse…!!!

admin 0

“Jam 50 vjeç, më ka mbetur në mendje ai zotëria”, Diana do burrë sepse…!!!

50 vjeç.arja tha se është e ve dhe se jeton vetëm pasi fëmijët i ka në Angli. Ajo shkë.mbeu një bisedë të shkurtër telefonike me Ilirin dhe më pas shkë.mbyen numrat e telefonit me njëri-tjetrin. “Jam Diana nga Tirana. Më ka ngelur në mendje ai zotëria nga Vlora, Iliri që ishte kthyer nga Amerika. Jam 50 vjeç, jam e ve, fëmijët i kam jashtë, janë pa letra në Londër”, tha Diana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *