“Jam 50 vjeç, më ka mbetur në mendje ai zotëria”, Diana do burrë sepse!

admin 0

“Jam 50 vjeç, më ka mbetur në mendje ai zotëria”, Diana do burrë sepse!

“Jam 50 vjeç, më ka mbetur në mendje ai zotëria”, Diana do burrë sepse 50 vjeç.arja tha se është e ve dhe se jeton vetëm pasi fëmijët i ka në Angli. Ajo shkë.mbeu një bisedë të shkurtër telefonike me Ilirin dhe më pas shkë.mbyen numrat e telefonit me njëri-tjetrin..…
“Jam 50 vjeç, më ka mbetur në mendje ai zotëria”, Diana do burrë sepse 50 vjeç.arja tha se është e ve dhe se jeton vetëm pasi fëmijët i ka në Angli. Ajo shkë.mbeu një bisedë të shkurtër telefonike me Ilirin dhe më pas shkë.mbyen numrat e telefonit me njëri-tjetrin..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *