Janë injorantë, janë budallenj, irritohet Blendi Fevziu, me kë e ka?!…

admin 0

“Janë injorantë, janë budallenj”, irritohet Blendi Fevziu, me kë e ka?!…

“Janë injorantë, janë budallenj”, irritohet Blendi Fevziu, me kë e ka?!
Në episodin e fundit të emisionit “Opinion” u diskutua rreth besimeve fetare në vendin tonë. Të ftuarit dhe moderatori po flisnin se si klerikët mbajnë ligjërata në rrjetet soci.ale që ndikojnë tek publiku por që jo gjithmonë nuk janë një influencë e mirë.
Ja një pjesë nga biseda e tij dhe të ftuarit Endrit Mërtiri:
Endrit Mërtiri: Kemi hoxhallarë apo imamllarë që flasin në Youtube.
Fevziu: Sa keq flasin ata! I dëgjoj edhe unë ndonjëherë. E kanë filozofi, apo janë aq budallenj? Janë hoxha por janë dhe injorantë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *