Janë orët e tij të fundit si President i Amerikës, Donald Trump bën ato veprime që askush nuk i priste

admin 0

Në orët e fundit të qëndrimit të tij në Shtëpinë e Bardhë si president i SHBA, Donald Trump ka marrë vendimin për të falur aleatët e tij të palëkundur, disa të aku zuar për k orru psion.

Mediat vendase bëjnë me dije se Trump ka falur ish-këshilltarin e tij Steve Bannon dhe 70 persona të tjerë. Në vendimin e tij të fundit Trump ka falur edhe reperët Lil Wayne, Kodak Black dhe ish-kryetari i Detroit, Kwame Kilpatrick.

Steve Bannon ka qenë këshilltari kreysor i Donald Trump në fushatën e vitit 2016 dhe u ak uzua për m ash trim vitin e kaluar për mbledhjen e fondeve për ndërtimin e murit mes Meksikës dhe SHBA-së.

Trump i kaloi orët e fundit duke diskutuar rreth faljes për njeriun që e ndihmoi atë të fitonte presidencën në 2016 dhe e ndoqi në Shtëpinë e Bardhë. Gjatë orëve të tij të fundit në detyrë, kishte një debat të furishëm në prapaskenë nëse duhej falur apo jo Bannon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *