“Je bërë bajat, pse rri akoma në program”, Ola me fjalë të ashpra ndaj Sindit (Fotot)

admin 0

“Je bërë bajat, pse rri akoma në program”, Ola me fjalë të ashpra ndaj Sindit (Fotot)

Sindi dhe Ola janë përfshirë në një debat me njëra-tjetrën puntatën e sotme të Për’Puthen, ku kjo e fundit i tha se ia kishte rritur vlerat.
Gjithashtu Ola i tha se përse qëndronte në program, duke nënkuptuar frikën se mos Murati do të rikthehet tek Sindi sërish.
Ola Unë i kam rritur vlerat asaj dhe s’doja .
Sindi Ti më ke rritur vlerat mua?
Ola Se di qëndrimi i saj më irriton.
Sindi Sjellja ime më ka rritur vlerat mua jo ti
Ola: Pse rri ti këtu
Sindi Kush je ti që duhet të të jap llogari unë?
Ola: Jo moj por thuaj se përse rri këtu.
Sindi Pse duhet të të jap llogari ty.
Ola: Je bërë bajat.
Sind Mos kalo limitet me mua se deri tani po të respektoj.
Ola: Është bërë bajat, nuk më pëlqen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *