Jepet Njoftimi Urgjent! Qeveria Italiane Merr Vendimin Befasues Per Shqiperine..

admin 0

Jepet Njoftimi Urgjent! Qeveria Italiane Merr Vendimin Befasues Per Shqiperine..

Dhe tani shtimi i rasteve në Toskanë te Italise, duket se ka detyruar Presidentin e këtij rajoni të paralajmërojë me bll oki min e fluturimeve nga Tirana.
Ka kërkuar informacione nga qeveria qendrore italiane, sikundër ka paralajmëruar se do të kërkojë bll ok imin e fluturimeve. Gjatë ditës së sotmë në buletinin e rajonit të Toskanës.
Janë konfirmuar 17 raste por 13 u përkasin personave që janë kthyer me avion nga Tirana. Vetëm në javën e kaluar, numri ipersonave të kthyer nga Tirana dhe që kanë rezultuaar pozittiv ka qenë 31.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *