Jetoj ne Njuj0rk me nenshtetësi amerikanee , kerkoj nje burre per martes ,leket nuk me duhen ,miljonere jam vet

admin 0

Jetoj ne Njuj0rk me nenshtetësi amerikanee , kerkoj nje burre per martes ,leket nuk me duhen ,miljonere jam vet

Jetoj ne Njuj0rk me nenshtetësi amerikanee , kerkoj nje burre per martes ,leket nuk me duhen ,miljonere jam vet
I lutem atyre që me shkruajne të shkruajn thjeshtë pasi nuk e kuptoj Gjuhen shqipe qe flasin plus qe duan te kalojne kohen. Une jam shqiptare dhe jam 43 vjec, jetoj jashte shtetit.Personi te jete 40 deri ne 50 vjec.Mundesisht mos e marre per te kaluar .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *