Ka 22 Vite Që Ka Humbur Babanë, Rrëqeth Këngëtarja E Njohur Shqiptare: Dheu Të Qoftë I Lehtë!

admin 0

Ka 22 Vite Që Ka Humbur Babanë, Rrëqeth Këngëtarja E Njohur Shqiptare: Dheu Të Qoftë I Lehtë!

16 korriku i vitit 1999 ka qenë një nga datat me të këqija për Leonora Jakupin. Kjo se, pikërisht në këtë datë, ka ndërruar jetë babai i saj.
Leonora shpesh ka folur për të atin, duke treguar se sa shumë e ka dashur dhe sa shumë i mungon.
Ajo e ka kujtuar edhe sot në përvjetorin e 22 të vdekjes, duke i shkuar edhe te varri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *