Ka ndërmend të bëhet deputete në Durrës/ Kandidatja shqiptare ua heq mendjen të gjithëve me fotot me pullë të kuqe

admin 0

Ka ndërmend të bëhet deputete në Durrës/ Kandidatja shqiptare ua heq mendjen të gjithëve me fotot me pullë të kuqe

Ka ndërmend të bëhet deputete në Durrës/ Kandidatja shqiptare ua heq mendjen të gjithëve me fotot me pullë të kuqe. Anita Dervishi kandidon për deputete në zgjedhjet e 25 prillit. Ajo renditet e treta në qarkun e Durrësit në partine e deputetit të listës “Basha” Kujtim Gjuzi. Sipas disa fot.ografive te saj ne Instagram ajo cm.end te gjithe ndjekesit dhe votuesit e saj.Ç’ka bie në sy nuk është programi që ka Dervishi, por fotografitë që ka shpërndarë në Instagram. Ajo shifet shum ter.heq.ese dhe sen.suale, ndersa ndjekesit e saj tashme vecse kan nderruar mendje dhe deshirojn ta shofin si pjese e parlamentint./


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *