Ka Ndertuar 12 Shtepi Per Familjet Ne Skamje,Por Asnjehere Nuk E Beri Te Ditur-Zbuluan Portalet- E Madhe Je Adelina Ismaili

admin 0


Ka Ndertuar 12 Shtepi Per Familjet Ne Skamje,Por Asnjehere Nuk E Beri Te Ditur-Zbuluan Portalet- E Madhe Je Adelina Ismaili

Ka ndertuar 12 shtepi per familjet ne skamje,por asnjehere nuk e beri te ditur-Zbuluan portalet- e madhe je Adelina Ismaili

ndonese ne ditet e sotme te gjithe bene gjera te mira duke u rekllamuar neper rrjete sociale , adelina ismaili zgjodhi qe e mira e saje te mbetet sekret. Por sa mund te mbet nje sekret ne vendet tona , portalet zbuluan se ajo ka ndertuar rreth 12 shtepi per familjet ne skamje, ajo e perdore fjalen e urte popullore te miren beje dhe gjuaje ne dete sta din peshku ta din Zoti


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *