Ka vite që nuk punon/ Analisti: Makina e Fatos Nanos, kushton më shumë se fiton një shqiptar gjithë jetën

admin 0

Ka vite që nuk punon/ Analisti: Makina e Fatos Nanos, kushton më shumë se fiton një shqiptar gjithë jetën

Një italiane e bukur, sharmante që kundërmon luks dhe rrezaton klas. Interier fantastik me punime lëkure, në lartësinë e emrit që mban.
Modeli me motorr 4.0 litra benzine harxhon rreth 30 litra/100 km dhe natyrisht pjesët i ka shumë të shtrenjta.
Kjo, për të gjithë ata që u surprizuan nga intervista e Fatos Nanos sot. Nuk mbahet Maserati me deno ncime konçe sionesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *