Kăllashi ua prishë agjërimin burrave (Pamje eksluzive)

admin 0

Kăllashi ua prishë agjërimin burrave (Pamje eksluzive)

Ka,llashi dikur ishte kudo, por jo më, ama rrjetet sociale nuk mund t’ia ndalë askush e asgjë.
Ndjekësit vazhdojnë të jenë aty, ta shohin dhe pëlqejnë Donjeta Kosumin, vallëtaren e njohur si K,allashi, e cila ka postuar një foto mjaft “h.o.t”.
Me veshjen e kuqe dhe gj,oksin jashtë, Kal,lashi i ka shtyrë në m,ëkat shumë fansave që janë me ramazan… per me teper sht1p mb1 rek1 ame 1n me p0shte dhe ju dal1n pa.mjet e saj eksluz1ve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *