Kastriot Myftaraj: Nëse Erodgan vjen në Shqipëri do ta v.r.a.s /VIDEO

admin 0

Kastriot Myftaraj: Nëse Erodgan vjen në Shqipëri do ta v.r.a.s /VIDEO

Islamofobi Kastriot Myftaraj shpalos urrejtjen e tij fetare ndaj Komunitetit Musliman, besimtarëve muslimanë dhe ritualeve te tyre, të garantuara nga Kushtetuta laike dhe Karta e të drejtave të njeriut për lirinë e shprehjes dhe lirinë e praktikimit të fesë në publik.

Ja cfare shkruan ai ne profilin e tij ne facebook:
Sot organizata fetare zyrtare Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, në bashkëpunim me shtetin, shkeli Kushtetutën në fuqi duke mbuluar me dinakëri, gjatë ritualit të faljes, monumentin e Skënderbeut në sheshin që mban emrin e tij. Para monumentit u vendos një monitor i lartë mbi një skelë, që monumenti të mos dukej nga sheshi,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *