Këngëtarja e njohur shqiptare në gjendje të rë ndë shëndetësore!!..

admin 0

Këngëtarja e njohur shqiptare në gjendje të rë ndë shëndetësore!!..

Këngëtarja e njohur e viteve ’80-’90 të shekullit të kaluar me zërin e të cilës u rritën prindërit tanë, duket se ka pro bleme të mëdha me shëndetin.
Raportohet se Parashqevi Simaku nuk është fare mirë dhe po vu an.Këngëtarja e “E duam lumturinë” e cila u dallua për zërin dhe paraqitjen e saj skenike, ishte shumë e dashur për rininë e atyre viteve, por ajo vendosi të ikte nga Shqipëria drejt Ame.rikës pikërisht në ditët e saj më të mira në karrierë.
Që pas asaj kohe Parashqevi i ka hum.bur kontaktet me muzikën. Këngëtarja ka qenë e martuar dhe ka një djalë.
Këngëtarja e “E duam lumturinë” e cila u dallua për zërin dhe paraqitjen e saj skenike, ishte shumë e dashur për rininë e atyre viteve. Hap linkun me poshte dhe shikoni gjendjen e saj shen detesore..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *