Këngëtarja e njohur shqiptare në gjendje të rë ndë shëndetësore!!

admin 0

Këngëtarja e njohur shqiptare në gjendje të rë ndë shëndetësore!!

Këngëtarja e njohur e viteve ’80-’90 të shekullit të kaluar me zërin e të cilës u rritën prindërit tanë, duket se ka pro bleme të mëdha me shëndetin.Raportohet se Parashqevi Simaku nuk është fare mirë dhe po vu an.Këngëtarja e “E duam lumturinë” e cila u dallua për zërin dhe paraqitjen e saj skenike, ishte shumë e dashur për rininë e atyre viteve, por ajo vendosi të ikte nga Shqipëria drejt Amerikës pikërisht në ditët e saj më të mira në karrierë.
Që pas asaj kohe Parashqevi i ka humbur kontaktet me muzikën. Këngëtarja ka qenë e martuar dhe ka një djalë.

Këngëtarja e “E duam lumturinë” e cila u dallua për zërin dhe paraqitjen e saj skenike, ishte shumë e dashur për rininë e atyre viteve,.…Ndiqen! vide on per te kuptuar se per qfare behet fjale.Hap lin kun me posh te dhe shik oni fot ot ne vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *