Këngëtarja Irini Qirjako Në Zi/ Humb Njeriun E Dashur : Se Besoj Dot Që Ike

admin 0

Këngëtarja Irini Qirjako Në Zi/ Humb Njeriun E Dashur : Se Besoj Dot Që Ike

Shkrimtarja dhe aktivistja e shquar për të drejtat e grave dhe çështjet kombëtare la pas shumë dhimbje jo vetëm te familja e saj, por edhe tek miqtë dhe të afërmit.
Një prej mikeshave të saj më të mira, këngëtarja e mirënjohur Irini Qirjako ka shpërthyer në lot dhe me shumë trishtim ka gu xuar të shkruaj disa rreshta për këtë dhim bje të madhe. Asaj i duket e pabesueshme kjo ikje, teksa e konsideron miken e saj si unike dhe të pazëvendësueshme.
Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓ artikulli vazhdon me posht !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *