Këng ëtarja Myfa rete La ze N ë Z i/ Nda het Nga Je ta Njeriu I Shtre njtë Për Të Në Lu le Të Mo shës: Më B ë ri G jyshe Për He rë Të Pa rë

admin 0

Këngëtarja Myfarete Laze Në Zi/ Ndahet Nga Jeta Njeriu I Shtrenjtë Për Të Në Lule Të Moshës: Më Bëri Gjyshe Për Herë Të Parë

Dhëndri i këngëtares së njohur Myfarete Laze është ndarë nga jeta ditën e djeshme.
Lajmin e hidhur e ka bërë vetë të ditur këngëtarja me anë të një postimi në llogarinë e saj në Facebook.
Pas largimit, Enxhëll i nis një videomesazh Saimirit dhe i bën një kërkesë të pazakontë
‘Natë e trishtë. Humba një pjestar të familjes , shumë të dashur dhe të respektuar. Humba djalin që se linda dot vetë, dhëndrin, babain e mbesës që më bëri gjyshe’ ka shkruar në postim këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *