Kerkohet te behet qytetar nderi i Kosoves kryeministri i Kroacise ! Mendimi juaj ?

admin 0

Kerkohet te behet qytetar nderi i Kosoves kryeministri i Kroacise ! Mendimi juaj ?

Ish-ambasadori i Kosovës, Lulzim Peci po kërkon që të shpa.llet qytetar nderi i Kosovës, kryeministri i Kroacisë Andrej Plenkovic.
Peci përmes një postimi në face.book, shkruan se, Plenkovic meriton respektim më të lartë të vendin tonë, pas ndihmës së Qeverisë kro.ate që u bënë qytetarëve të Kosovës, pas aksidentit tragjik.
“Kryeministri i Kroacisë, z. Andrej Plenkovic duhet të shpa.llet qytetar nderi i Kosovës.
Kujdesi dhe ndihma e Qeverisë së Kroacisë ndaj vik.timave, të l ënduarve dhe atyre që e përjetuan aksidentin tragjik të së dieles së kaluar me.riton respektin më të lartë të vendit tonë.
Plenkovic dhe Qeveria e Kroacisë i trajtuan qytet.arët tonë që p ësuan në këtë aksi.dent si të ishin të tyre.
Plenkovic duhet të jetë qytetar nderi i ven.dit tonë”, shkruan Peci.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *