Kështu mbrohet Vllau | Edi Rama “DRIDH” gjith Evropen i del në mbrojtje Kosovës…Kjo që tha Rama duhet përkrahur nga Gjith !!!

admin 0

Kështu mbrohet Vllau | Edi Rama “DRIDH” gjith Evropen i del në mbrojtje Kosovës…Kjo që tha Rama duhet përkrahur nga Gjith !!!

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka thënë se “Bashkimi Evropian e ka marrë pe ng Kosovën”.Këto komente i bëri gjatë një konference për media, para ministrit gjerman për Evropën, Michael Roth.“Bashkimi Evropian e ka marrë pen g Kosovën. Pe ng është Kosova, e një loje shahu, ku një nga figurat e lojës, ka vendosur që atë ush tar ta mbajë pe ng”, tha Rama.Kryeministri i Shqipërisë foli edhe për të arriturat e Shqipërisë në procesin integrues.
Ndërsa, ministri gjerman, deklaroi se “Shqipëria ka nisur kushtet për të filluar negociatat me Bashkimin Evropian”.“Ju e dini se ka pasur kushte për Shqipërinë dhe ne mund të themi… dhe ky është pozicioni i qeverisë sime, që Shqipëria ka shënuar arritje. Ndaj edhe ne po punojmë që më datën 22 qershor Këshilli Evropian të marrë vendimin e duhur”, tha kryeminstri i Shqiperise,Edi Rama.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *