Këta janë 4 të vdekurit e tragjedísë për çadra në Velipojë (FOTO)

admin 0

Këta janë 4 të vdekurit e tragjedísë për çadra në Velipojë (FOTO)

Kujtim Ferracaku, 59 vjeç është një prej v iktimave në k onfliktin që ndodhi në Velipojë në orët e para të mëngjesit.
Ai është pronar i hotel “Fantazia” në këtë zonë, teksa i p lagosur mbeti i vëllai Hasan Ferracaku. V iktima është babai i Arjan Ferracakut të cilin e v ranë më 1 Shtator 2018 në periferi të Shkodrës.
Hasan Ferracaku 54 vjeç së bashku me Elmilind Dylin, 17 vjeç i cili ka mbetur po ashtu i p lagosur, d yshohen si iniciatorët e k onfliktit.
Shkak për v rasjen u bë k onflikti për vendosjen e shezlongëve në hapësirat e dy hoteleve që janë të vendosur 50 metra në distancë nga njëri-tjetri.
I vdekur po ashtu ka mbetur edhe 25-vjeçari Xhovan Gocaj, dhe vëllai i tij Edmond Gocaj 38 vjeç pronarë të hotelit “Gocaj”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *