Këta Janë 6 Anëtarët E Një F.Amiljeje Shqiptare Që V.Díqën Brenda Muajit Nga K0.Rona. ZO’TI I MESHIROFTE

admin 0


Këta Janë 6 Anëtarët E Një F.Amiljeje Shqiptare Që V.Díqën Brenda Muajit Nga K0.Rona. ZO’TI I MESHIROFTE

K0rona po lë pl/agë të rë/nda në familjet kosovare. Pesë anëtarë të familjes Basha dhe një i afërm i tyre nga Koretini i Kamenicës vd/iqën si pasojë e inf/ektimit me këtë v1ruus. Familjarët e saj i ka kujtuar, Zyrafete Basha. Ajo me një postim pre.kës ka kujtuar pe.së familjarët që i humbi nga ky v1rus. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Të humbasësh të dashurit tuaj është sprovë dhe harrimi i tyre është i pamundur, i kujtoj ata dhe sytë lotojnë nga malli për t’i takuar, pastaj natyrshëm lutemi: O Allah! Na bashko ne Xhennet me të gjithë ata që u larguan nga ne ! O Allah forcoje çdo zemër që është sprovuar me ndarjen nga të dashurit dhe stolise me durim të bekuar! Pushoni të qetë GJYSHE, BABI, XHAXHI, HALLA dhe DAJË. InshaAllah takomi në Xhennet së bashku siç e kaluam 1 muaj duke u munduar t’ju shpëtojmë nga k0r0na por fatkeqsisht nuk ia dolëm, se Zoti ju deshti më shumë se ne…”, ka shkruar ajo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *