Këtë lajm askush nuk e priti nga Merkel Ja çka vendosi ajo për.

admin 0

Këtë lajm askush nuk e priti nga “Nëna Merkel“ Ja çka vendosi ajo për Shqiptaret…

Mediumi gjerman “Tagesspiegel” në një shkrim të publikuar sot ka paralajmëruar se Gjermania s’do të ketë zgjidhje tjetër veçse të mbyll kufijtë ajror e tokësor për Kosovën, nëse vazhdon trendi i njëjtë i personave që kthehen atje të ínfektuar me C.O.VI.D-19.
Kjo pasi që nga shífrat e Institutit Robert Koch del se nga 6 mijë e 433 personave të ínfektuar, 1 mijë e 755 janë persona të kthyer nga Kosova.
Ky numër bëhet edhe më shqetësues pasi sipas të dhënave të këtij Instituti, të ínfektuarit e kthyer nga Kosova janë fëmijë dhe të moshës së mesme.
Mediumi gjerman thotë se “nuk mund të përjashtohet mundësia që qeveria e Kosovës të mbyllë në të ardhmen e afërt aeroportet dhe kufijtë tokësorë”.
Derisa potencon se nuk mund të përjashtohen masa as nga qeveria federale gjermane.
“Nëse numrat do të vazhdojnë sikur deri tani, të dy palët ndoshta nuk do të kenë zgjidhje tjetër”, shkruan Tagesspiegel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *