Kim poston foton e takimit Rama-Blinken: Ky njeri (Rama) është partneri më i mirë i S.H.B.A-së ndonjëherë..

admin 0

Kim poston foton e takimit Rama-Blinken: Ky njeri (Rama) është partneri më i mirë i S.H.B.A-së ndonjëherë..

Ambas.adorja e SH.BA në Tiranë, Yuri Kim ka postuar një fotot të kryem.inistrit Edi Rama së bashku me Sekretarin e Shtetit, Antony Blinken gjatë konferencës së sotëm të përbashkët, ku u firmos marrëveshja për rrjetin 5G.
Sipas Kim, në takimin e sotëm, Rama dhe Blinken riafirmuan bashkë.punimin e SH.BA dhe Shqipërisë. Kim më tej ka cituar Blinken duke thënë se partneriteti i dy vendeve po for.cohet dhe thellohet.
“Në takimin e tyre sot, Sekretari i Shtetit Blinken & Edi Rama riafirmuan bashkëpunimin në të gjithë bordin, përfshirë mbro.jtjen dhe ruajtjen e infrast.rukturës së telekomunikacionit. Ne gjithashtu shpresojmë tek Shqipëria në Këshillin e Sigu.rimit të Kombet e Bashkuara. Siç tha Blinken, partneriteti ynë po forc.ohet dhe thellohet.” shkruan Yuri Kim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *