Kimete Berisha ‘Ofendon’ Rende Donika Gervallen-“Çka T’u Ka Tek UÇK-Ja?” – Ska Lidhje Qe Je Vajza E Jusufit…

admin 0

Kimete Berisha ‘Ofendon’ Rende Donika Gervallen-“Çka T’u Ka Tek UÇK-Ja?” – Ska Lidhje Qe Je Vajza E Jusufit…

Opinionistja, Kimet Berisha i ka reaguar ministrës së Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla për deklaratat e fundit për UÇK-në dhënë për gazetën zvicerane.Berisha në shkrimin e saj, ka theksuar se Gërvalla është ‘magnet për sk an da le’, pasi që dimë që MPJD në krye me kryediplomatën Gërvalla kanë pasur në vazhdimësi ska nd a le.Berisha tutje, ka thënë se Gërvalla po i barazon k.rl m et e Serbisë ndaj popullit shqiptar.“Po tingëllon sikur e ur.re n UÇK-në dhe me fjalët t’ua të kr is ura, ti me apo pa qëllim, i barazon krl,met shtetërore serbe ndaj popullit shqiptar, me krl,met individuale të supozuara të shqiptarëve!A e ke ndonjë arsye që udhëhiqesh nga ur.re jt ja?Ti nuk je ministre e jashtme e Donika Gërvallës, por je ministre e jashtme e Kosovës!Adoleshente me qënë nuk të lejohet gjithë ky s.an d al!Ti duhet ta kuptosh se askush nuk e di çfarë ke në zemër, ama kur vjen puna ta shfaqësh një mendim, gjithmonë g abon!”, ka shkruar ajo.
Postimi i saj i plotë:Donika Gërvalla – magnet për sk,and ale!Pse flet veç për krl,me!Pse bën si de te kt ive, demek ti di diçka më shumë se krejt Kosova, por ja që s’ka ardhur koha ta thuash.Kjo të bën të çuditshme!Çka t’u ka tek UÇK- ja?Pse sillesh si Agatha Christie në fund të librit, pak para zbulimit të vr.as ë si t.Pse kur gazetarët të pyesin për krl. me, nuk thua ‘s’di’, sepse Ti vërtetë s’di!Pse të tërheqin temat e për gj,aku ra, temat me v ra sj,e!Ne e dimë, por ti a e di se gjatë Iuf.t,ës nuk ke qenë në Kosovë!Pse nuk e ndërron temën?Na fol pak për 50 për qind të rinisë që janë të pa punë (nejse, i keni punësuar që vullnetarisht, pa pare, m’i sh á kundë rshtarët tuaj).Po tingëllon sikur e ur,r en UÇK-në dhe me fjalët t’ua të kr isu ra, ti me apo pa qëllim, i barazon krL,m et shtetërore serbe ndaj popullit shqiptar, me krL,m et individuale të supozuara të shqiptarëve!A e ke ndonjë arsye që udhëhiqesh nga urr ejt ja?Ti nuk je ministre e jashtme e Donika Gërvallës, por je ministre e jashtme e Kosovës!Adoleshente me qënë nuk të lejohet gjithë ky sk and aI!

Ti duhet ta kuptosh se askush nuk e di çfarë ke në zemër, ama kur vjen puna ta shfaqësh një mendim, gjithmonë gab on!Pse të ndodh të gab osh përditë?Pse s’punon por ple qnon!Çka ka lidhje që je vajza e Jusufit?Nuk të ndihmon asgjë.Të ka ndihmuar të bëhesh ministre, kaq.
Nuk mjafton!E sheh që tash të duhet dija!Prej skenderi del beteri, e dimë.Sepse, fati, mençuria dhe dija nuk trashëgohen!P.S. Dashuria nuk të lë të gab osh!Kur e do dikë, nuk e lë ndo n!Thjesht puno në heshtje, mos fol, se s’kam parë njeri si ti që sa herë flet, flet kun dër vetvetes.Nuk është norm ale që çdo ditë të marrësh në th ua në fjalët t’ua!Të rr ëzoh es h përditë nga goditjet që ia bën vetes dhe gjithmonë të kujtosh se mediat të xhel ozo j në, ta kanë in at!Harroje. Askush s’të sheh ashtu qysh ke qejf ti.Tani ti e tërheq veç ant p at inë.Ta them unë që të kam votuar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *