Kimete Berisha për Donika Gërvallën: Mos i barazo krímet shtetërore të Serbisë me ato individuale, çka t’u ka tek UÇK-ja?

admin 0

Kimete Berisha për Donika Gërvallën: Mos i barazo krímet shtetërore të Serbisë me ato individuale, çka t’u ka tek UÇK-ja?

Opinionistja, Kimet Berisha i ka reaguar ministrës së Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla për deklaratat e fundit për UÇK-në dhënë për gazetën zvicerane.
Berisha në shkrimin e saj, ka theksuar se Gërvalla është ‘magnet për skandale’, pasi që dimë që MPJD në krye me kryediplomatën Gërvalla kanë pasur në vazhdimësi skandale.
“Po tingëllon sikur e urren UÇK-në dhe me fjalët t’ua të krisura, ti me apo pa qëllim, i barazon k rimet shtetërore serbe ndaj popullit shqiptar, me k rimet individuale të supozuara të shqiptarëve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *