Kjo dhuratë e madhe i vjen Shqipërisë nga Amerika | 100 herë FALEMNDERIT AMERIKË…

admin 0

Kjo dhuratë e madhe i vjen Shqipërisë nga Amerika | 100 herë FALEMNDERIT AMERIKË…

SHBA i dhuron FASH 29 Humvee ush htarak.Shtetet e Bashkuara i kanë dhuruar FASH 29 humvee, të cilat do të ndihmojnë në rritjen e gatishmërisë ush htarake shqiptare dhe ndërveprimit të saj me NA T0-n.Përmes një njoftimi në rrjete sociale, Ambasada Amerikane njofton se mjetet e bIi nduara mbërritën ditën e sotme në portin e Durrësit, raporton A2.“Njëzet e nëntë Automjete Shumë-Përdorimshme me Lëvizshmëri të Lartë (Humvee) mbërritën sot në Portin e Durrësit. Këto automjete janë dhurim për FASH nga Ush htria e SHBA dhe do të ndihmojnë në rritjen e gatishmërisë ush htarake shqiptare dhe ndërveprimit të saj me NA T0-n” – shkruan Ambasada Amerikane.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *