Kjo e shtunë paska qenë e zezë/ 23-vjeçari shqiptar gjendet i pajetë në liqen, raportohet se u hodh vetë

admin 0

Një 23-vjeçar dyshohet se është ve tëmby tur ditën e sotme në liqenin e Ulzës. Sipas familjarëve A.C. vuante nga dep resioni dhe në trupin e vi ktim ës nuk janë konstatuar shenja dh une.

Njoftimi:
Me datë 22.01.2021, rreth orës 22.15, shtetasi A. C., 23 vjeç, dyshohet se është vetëmb ytur në liqenin e Ulzës, në afërsi të banesës së tij në fshatin Urakë, ku sipas deklarimeve të familjarëve vuante nga de pr esioni.

Fo rcat e po licisë në bashkëpunim me familjarët kanë bërë të mundur nxjerrjen e trupit nga liqeni, ku nga kqyrja e trupit të vik timës nuk janë konstatuar shenja dh une. Në përfundim të veprimeve të para hetim ore dyshohet se shkaku i vde kjes ka ardhur si pa sojë e mbytjes në ujë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *