Kjo Është Trajnerja Bukuroshe Nga Mitrovica Që Trupin E Sajë Do Ta Kishte Zili Secila Femër (Foto)

admin 0

Kjo Është Trajnerja Bukuroshe Nga Mitrovica Që Trupin E Sajë Do Ta Kishte Zili Secila Femër (Foto)

Të gjithë i kemi parë bukuroshet ndërkombëtare Kim Kardashian dhe Anastasiya Kvitko të cilat janë të njohura në botë.Por a e keni menduar ndonjëherë që një shqiptare i bënë konkurrencë atyre? Bukuroshja shqiptare, e cila quhet “Bella” që vjen nga qyteti i Mitrovicës por që jeton në Suedi, nuk ja lëshon rrugën asnjërës nga to.
Në fotot të cilat i ka postuar Bella në Instagram, duket se si i janë lagur vëthet nga ushtrimet e saj dhe cdokush e ka zili një tr up si kësaj bukuroshe./InfoKosova/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *