Kjo gjë do të ndodhë në Ballkan gjatë ditëve në vijim, të Dielën mos dilni nga shtëpia

admin 0


Kjo gjë do të ndodhë në Ballkan gjatë ditëve në vijim, të Dielën mos dilni nga shtëpia
“Ajo çfarë pamë në Madrid ishte vetëm fillimi”, u shpreh ai ndërsa theksoi se bora, ngrica te acari që sjell stuhia Filomena, janë vetëm fillimi dhe se kushtet ë rënduara atmosferike, do të përhapen dalëngadëlë në pjesë të ndryshme të kontinentit të vjetër.
Për shkak të Filomenës, në disa rajone të Spanjës kemi parë reshjet më të mëdha të dëborës prej dekadash të tëra. Situata mund të rëndohet. Në frontin e presionit të ulët që ka sjellë reshje të dendura në verilindje të këtij vendi. Tani, sipas Fawkes, edhe disa pjesë të Evropës Lindore do të përballen me një rënie të menjëhershme të temperaturave e mund të presin dhe dëborë.Metereologu shton se reshje të dendura bore priten dhe në Ballkan. Sipas tij, pjesë të Kroacisë, Bosnjes, Kosovës, Serbisë e Bullgaria mund të përballen me të paktën 20 cm borë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *