Kjo Grua Në Vitin 1997 Lindi 7 Binjakë, Sot Ata Duken Kështu: I Ruaj Zoti Dhe Të Jenë Mirë

admin 0


Kjo Grua Në Vitin 1997 Lindi 7 Binjakë, Sot Ata Duken Kështu: I Ruaj Zoti Dhe Të Jenë Mirë

Shumë njerëz ëndërrojnë të krijojnë një familje. Disa zgjedhin të kenë vetëm një fëmijë ndërsa të tjerët zgjedhin një familje të madhe dhe vendosin të kenë dy, tre ose edhe më shumë fëmijë. Sidoqoftë, ndonjëherë ndodh që problemet e lindsh.neris ose problemet shënd.etësore parandalojnë përmbushjen e kësaj ëndrre, duke bërë që çiftet të kërkojnë zgjidhje që mund t’i ndihmojnë ata të bëhen prindër.

Kjo është historia e Bobbi, një grua e re e cila, për të mbetur shtat.zënë për herë të dytë, iu nënshtrua ter.apisë horm.onale, rezultatet e së cilës tron ditën mje.kët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *