KJO NUK PRITEJ – Edi Rames po i ndalohet hyrja ne Kosove ?!

admin 0

KJO NUK PRITEJ – Edi Rames po i ndalohet hyrja ne Kosove ?!

Pas forumit që u mbajt në Maqedoni ku edhe u nënshkrua një marrëveshje ndërmjet Serbisë, Maqedonisë dhe Shqipërisë, kanë vë.rsh.uar reagimet kun.dër kryeministrit shqiptar, Edi Ramës.Analisti dhe profesori nga Amerika, Binak Maxharraj, përmes një shkrimi ka god.it.ur Edi Ramën, pas marrëveshjes të quajtur Ballkani i Hapur, për lëvizjen e lirë të mallrave.Maxharraj thotë se, Rama po punon kundër shqiptarëve duke u rre.shtu.ar krah Serbisë.
Ai kërkon nga Kosova që ta shpallin no.n gra.da në Kosovë.“Le që je kundër Kosovës, le që je kundër vëllezërve tu në Kosovë, i be.tuar si pro serb, a jeni i vet.ëdij.shëm se kah je kah e qon edhe vendin tenë Shqipërinë të cilën për shkak teje e tjerëve si ju, po e br.a.kti.sin Shqipërinë për çdo ditë e më shumë”, shkruan ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *