Koha kur Hashim Thaci fliste per korrigjim te kufirit dhe se bashku me Edi Ramin benin plane per bashkim kombetar

admin 0

Koha kur Hashim Thaci fliste per korrigjim te kufirit dhe se bashku me Edi Ramin benin plane per bashkim kombetar

Postimi i plote i Berat Buzhales: “Kur Hashim Thaci fliste per korrigjim te kufirit dhe se bashku me Edi Ramin benin plane per bashkim kombetar, bashkimin e asaj cfare kishte mbetur nga Kosova pas korrigjimit, Gjermanet nuk linin guri pa levizur per ta ndalur kete projekt, sepse do ta destabilizonte Ballkanin. Kishin te drejte. Kur Albin Kurt, jo vetem qe hapur e perkrahe idene e ndryshyimit te kufijve, duke thene qe do te votonte PER, ne nje referendum per bashkim me Shqiperine, i cili nuk ka shansa te ndodhe pa u bere ‘korrigjimi’, Berlini heshte. Berlini po heshte edhe kur fituesi i zgjedhjeve ne Kosove tash merr pjese me partine e tij politike ne zgjedhjet ne Shqiperi qe do te mbahen ne muajin prill, duke premtuar qe do ta clirojne edhe Shqiperine. A mundet dikush ta merr me mend kur ne te ardhmen e afert Kryeministri i Kosoves dhe ai i Shqiperise, pervec homolog do te jene edhe rival te ashper politike. A eshte ky realiteti i ri politik per te cilin po flet Ischinger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *