Komisionerët e dy partive politike konfliktohen, vëllezërit nxjerrin ar mët dhe q ëllojnë, policia jep detajet

admin 0

Komisionerët e dy partive politike konfliktohen, vëllezërit nxjerrin ar mët dhe q ëllojnë, policia jep detajet

Komisionerë të dy partive politike janë konfliktuar paraditen e sotme dhe ngjarja ka degraduar deri në përdorimin e ar.mës së zja..rrit.
Një 62 vjeçar është vënë në pr.anga dhe dy vëllezër të tjerë janë shpa.llur në kërkim në lidhje me incidentin e ndodhur në një qendër votimi në Lekbibaj.
Sipas policisë shtetasi Gj. Gj., përfaqësues i një subjekti politik, së bashku me vëllezërit e tij shtetasit Sh. Gj. dhe M. Gj., kanë kër.cënuar me a.rmë zja.rri të llojit pis.toletë, si dhe god.itur me sende të fo.rta shtetasin A. N., përfaqësues i një subjekti tjetër politik.
Gjithashtu, këta shtetas në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë dë.mtuar dhe shk.atërruar pronën e kësaj shkolle, si dhe nuk i janë bindur urdhrit të punonjësit të Policisë.

Ndërkohë gjatë paradites së sotme kreu i KQZ-së Ilirjan Celibashi kishte informuar në lidhje me problemet që i ishin raportuar në këtë qendër votimi ku bëri dhe thirrje për qetësim të situatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *