Kontrolloni mirë portofolin/ Po të keni një kartmonedhë 5 euroshe si kjo jeni milionerë

admin 0

Kontrolloni mirë portofolin/ Po të keni një kartmonedhë 5 euroshe si kjo jeni milionerë

Ju mund te jeni milioner nese e keni kete seri kartmonedhe pershkak se koleksionistet mund ta blejne ate me shuma te medha parash
Nëse keni fat, do të fitoni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e vërtetë.
Duhet të shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë që janë të përshtatur në një shesh të kuq në foto. Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *