Korea E Veriut Befason Gjithe Boten Me Mesazhin Qe I Dergoi Presidentit Biden !! Ja Cfare I Tha…

admin 0

Korea E Veriut Befason Gjithe Boten Me Mesazhin Qe I Dergoi Presidentit Biden !! Ja Cfare I Tha…

Deklarata vjen pasi admini.strata amerikane tha se presidenti Joe Biden mbrojti diplo.macine e hapur me Korene e Veriut ne lidhje me denu klearizimin. Diplomacia ka perpiluar nje doku.ment te rreme per Shtetet e Bashkuara qe duhet te mbu.loje veprat e tyre armiqesore, tha Ministria e Jashtme e Korese se Ve.riut ne nje deklarate te trans.metuar nga agjencia KCNA.
Ne te njejten kohe, presi.denti Joe Biden para lajmerohet se ka bere nje gabim te madh me qen.drimin e tij te vjete ruar ndaj Korese se Veriut.
Ne nje dekla.rate te veçante te leshuar gjith ashtu nga KCNA, ministria verikoreane e akuzoi presi.dentin e SHBA per fye.rjen e Kim Jong Un, duke shtuar: Ne e kemi para lajmeruar SHBAne se ata mund te kup.tojne se si do te pesoje dem nese na provo kon.
Te merkuren, Joe Biden i tha Kon.gresit se diplomacia dhe para ndalimi i mprehte do te kufizonin ambiciet berth.amore te Pyongyangut.
Politika e SHBAse ndaj Kor.ese se Veriut do te jete e matur, praktike dhe e hapur per diplo.maci u tha gazetareve zedhe nesja e Shtepise se Bardhe, Jen Psaki te premten.
Qellimi yne mbetet denu.klearizimi i plote i Gadi.shullit Korean, shtoi ajo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *